2022 – årets program

Kære alle.

Gode venner.

1. Maj i Sydhavnen er i år tilbage i og omkring Karens Minde Kulturhus.

Sydhavnens Venner af 1. maj står for femtende gang i år for et stort og hyggeligt arrangement. Talerne bliver faglige aktivister og politikere:


Henrik Juul Rasmussen, formand for Byggefagenes Samvirke og formand for Rør og Blikkenslagernes fagforening, Yildiz Akdogan, medlem af BR for Socialdemokratiet og forkvinde for Kvinderådet, Sinem Demir, medlem af BR for Enhedslisten, Emilie Haug Rasch, Sygeplejerske og medlem af Regionsrådet for Region Hovedstanden for Enhedslisten, Vilmer Andersen, Regionsmedlem for Vänsterpartiet i Skåne, Helga Mathiassen, fagligt aktiv tømrer, Victoria Velásquez, MF for Enhedslisten.
Paneldebat: Miljø og klima og overskriften er: Kampen for miljø og klima i København – vi har travlt hvad gør vi? Det bliver en paneldiskussion mellem græsrødder fra miljøbevægelserne og politikere fra Københavns Borgerrepræsentation, som i princippet udgør ”det grønne flertal”.


Der vil være Politiske boder for forskellige foreninger. Også i år vil der være underholdning til alle aldre. Arbejderkoret lægger ud i cafeen. SV-Musikskole (Børnebands) spiller i teltet, Cirkus Panik har en forestilling i cirkusteltet mellem folden og kaninburene og så afholdes der også cirkus-workshop.

Lene Bille spiller op i dansepavillonen, der også fungerer som vores kaffe-kage-sted og med popcorn, vafler m.v. Der er sæbeboble-underholdning til de mindste – kamelen og æslet vil også være til stede – og Børnenes Dyremark arrangerer ponyridning.

I løbet af dagen kan man købe øl og vand – samt pølser fra grillen. Der vil i løbet af eftermiddagen kunne købes en velkrydret vegansk daal.


Røde Horn spiller arbejdersange og Strejkedrengene spiller et sæt med sange fra kvindestrejker. Det berømte kor, Baobab Singers, synger sange fra Sydafrika. Endelig afslutter Zyde & Co med Kim Jezus dagens arrangement.

Og nyd musikken og talerne. 

God 1.maj.

😉

Share this Page